VÄLKOMMEN TILL WHISKY EXPO - LINKÖPING KONSERT OCH KONGRESS I SAMARBETE MED LINDBLAD MÄSS OCH KONFERENS
ÖPPETTIDER LINKÖPINGS WHISKYEXPO Fredag 18-23 Lördag 12–17 OCH 18-23

Spännande whisky från John Dewar & Sons!

Datum/Tid

Fredagen 8/2 21:30 OPERETTEN Biljetter | Dryckeskuponger
Lördagen 9/2 (Pass 1) Biljetter | Dryckeskuponger
Lördagen 9/2 (Pass 2) 21:30 OPERETTEN Biljetter | Dryckeskuponger


Upptäck spännande whisky från John Dewar & Sons!

Andrea Montague är Bacardis nordeuropeiska brandambassador för Dewar´s och single malt. Andrea har en gedigen bakgrund från barvälden där hon under 10 års tid har arbetat och chefat över några av Londons främsta coctailbarer – bland annat Lab, Aura, Floridita och Callooh Calla. Innan Andrea började på Bacardi har hon även arbetat med whisky som brandambassador på Diageo.

Kärleken till whiskyn började tidigt och hon minns med glädje söndagsmiddagarna i barndomshemmet där hon för första gången kom i kontakt med whiskyn.

Andrea kommer att guida er genom spännande whiskies som Aberfeldy, The Deveron,Craigellachie och Dewar´s. Spännande överraskningar kommer att erbjudas och ni kommer få avnjuta en whisky som inte går att finna i Sverige!

Provningen innehåller 5 whiskies.

Varmt välkomna!

Pris 300 kr

Provningsledare: Andrea Montague
Provningen kommer att hållas på engelska

Provningen kommer att
hållas på engelska!

Seminarie arrangeras av: John Dewar & Sons

John Dewar & Sons Ltd grundades år 1846 och har vuxit från en liten butik för vin och spritdrycker i Perth, Skottland och blivit ett globalt varumärke.

John Dewar & Sons sysselsätter 300 personer på sju platser i hela Skottland. Tillsammans med sina fem destillerier har företaget lager, blandning, tappning och förpackningsanläggningar i Glasgow och ytterligare mognadsanläggningar i Poniel i centrala Skottland.

Företaget äger Aberfeldy, Aultmore, Craigellachie, Macduff och Royal Brackla destillerier och Aberfeldy som erbjuder allmänhetens tillgång via sitt populära interaktiva besökscenter, butik och café, Dewar’s World of Whiskey.

 

www.dewars.com