VÄLKOMMEN TILL WHISKY EXPO - LINKÖPING KONSERT OCH KONGRESS I SAMARBETE MED LINDBLAD MÄSS OCH KONFERENS
ÖPPETTIDER LINKÖPINGS WHISKYEXPO Lördag 12–17 OCH 18-23

BESÖKSINFO

På Linköpings Whiskyexpo finns en whisky för alla!
Vi erbjuder en uppsjö whiskysorter från Skottland, Indien, Japan, USA m.fl. Det är en god idé att dyka upp tidigt för att hinna med att prova det du önskar. Gå in på ”Media” i menyn för att titta på bilder och filmer från tidigare mässor.

Åldersgräns på Linköpings Whiskyexpo är 20 år.

Biljetter

Entrébiljetter säljs online och kostar 300kr (+serviceavgift). I biljettpriset ingår entré till mässan, garderobsavgift + ett snyggt tulpanformat provningsglas. Information om priser och tillgänglighet återfinns hos vår digitala återförsäljare som du hittar under fliken ”Biljetter” eller gå direkt via dessa länkar

Mässan är uppdelad i två st 5-timmarspass ( lördag eftermiddag och lördag kväll) och det behövs en biljett per tillfälle. Det innebär att man alltså behöver köpa två entrébiljetter om man vill gå på två olika pass.

Biljetter hittar du via BILJETTLÄNKAR + INFO  eller på TICKETMASTER

Utställarkarta
Hittar du under fliken Mässinfo-Utställare (när den är klar)

Hur fungerar det?
Under mässan så ges möjligheten att gå runt hos de olika utställarna och köpa provsmak, vilket ofta består av 2 cl whisky. De flesta smakproven kostar från 20 kr och uppåt beroende på typ av whisky, tillgänglighet, exklusivitet etc.

Vi använder oss av ett kupongsystem för betalning av smakprov m.m.

Försäljning av kuponger sker både på plats och via förköp i webshopen.

Betala med kuponger
Under mässan sker betalning med kuponger vilka köpes innan i onlinebutiken eller på plats. Detta system är infört för att det ska gå så snabbt som möjligt att genomföra ett köp. Kupongerna kostar lika mycket som de är värda, d.v.s. 200 kr = 200 kr i kuponger.

Seminarier/whiskyprovningar
Under mässans hålls många intressanta och spännande seminarier. Dessa håller olika teman och hålls av någon i nära relation till den whisky som provas. Alla seminarier säljs online, mer info under ”Biljetter”. Finns det kvar biljetter till seminarierna säljs dessa på plats. Håll utkik på hemsidan under fliken ”Seminarier” efter uppdateringar på om seminariet har få eller inga biljetter kvar!
OBS! Seminariebiljetten gäller ej som entrébiljett, denna måste lösas separat till det berörda passet.

Funktionshinder
Vi välkomnar dig som är funktionshindrad och din personliga assistent har självklart fritt inträde!

Restriktioner och regler
Arrangören följer alla eventuella regler och Covid-restriktioner som gäller 12 februari 2022 när arrangemanget genomförs (exempelvis kan det komma att krävas vaccinpass). Håll dig uppdaterad om vad som gäller då mässan går av stapeln, då restriktioner och regler är under ständig förändring. Du hittar aktuell information om gällande regler på konsert & kongress och Folkhälsomyndighetens hemsida.

 

 

VÄLKOMNA!