VÄLKOMMEN TILL WHISKY EXPO - LINKÖPING KONSERT OCH KONGRESS I SAMARBETE MED LINDBLAD MÄSS OCH KONFERENS
ÖPPETTIDER LINKÖPINGS WHISKYEXPO Fredag 18-23 Lördag 12–17 OCH 18-23

Romprovning – Olika skolor, ursprung & stilar

Datum/Tid

Fredagen 8/2 21:15 OPERAN Biljetter | Dryckeskuponger
Lördagen 9/2 (Pass 1) 14:00 DUETTEN Biljetter | Dryckeskuponger
Lördagen 9/2 (Pass 2) 20:00 SOLOT Biljetter | Dryckeskuponger


Romprovning – olika skolor, ursprung och stilar

Lars från Renbjer & Magnusson och Whisky Collector bjuder på en intressant resa i rommen värld där olika stilar och ursprung presenteras. Vi kommer att få prova rom som kännetecknas av sitt ursprung och historia. Olika skolor såväl spanska, brittiska den franska kommer att smakas av och jämföras.

Vi provar fem olika rom.

PRIS 350 kr

Provningsledare: Lars Renbjer

Lars Renbjer - Renbjer & Magnusson

Seminariet arrangeras av:  Renbjer & Magnusson

Vår verksamhet genomsyras av idén om att erbjuda intressanta produkter och på så sätt vara med och utveckla en av världens bästa cocktailscener.

Våra varumärken är våra stjärnor och bara de bästa lyckas ta sig hela vägen in i vårt sortiment. Renbjer & Magnusson arbetar på den svenska restaurangmarknaden med de större grossisterna och levererar produkter till framstående barer och restauranger i hela landet. Våra varumärken har ofta en stark ställning på sin hemmamarknad och i metropoler runt om i världen och vi vill att våra kunder ska få ta del av detta.

Prova gärna våra produkter för att se vad du tycker. Jämför, blanda, fantisera och inspireras är vår uppmaning till dig som vår kund. Vi ser fram emot att förse dig med något av det bästa dryckesvärlden har att erbjuda.