VÄLKOMMEN TILL WHISKY EXPO - LINKÖPING KONSERT OCH KONGRESS I SAMARBETE MED LINDBLAD MÄSS OCH KONFERENS
ÖPPETTIDER LINKÖPINGS WHISKYEXPO Fredag 18-23 Lördag 12–17 OCH 18-23
  • SavetheDate-WE20192
  • SavetheDate-WE20193

Whiskyexpo 2018 – Nu släpps seminarierna

Julafton kommer tidigt i år då seminarie-biljetterna släpps fredag 15 december till Whiskyexpo 2018 med massvis av höjdpunkter.

För första gången någonsin på whiskyexpo kommer Ardbeg att hålla ett seminarie. Ardbeg räknas högt bland alla whiskynördar och folk som tycker om rökig whisky. Destilleriet som låg i träda i många år köptes upp av Glenmorangie i slutet på 90-talet. Många miljoner pund lades ned för att få igång destilleriet igen. Och tillbaka har det kommit som en raket och fått ikonstämpel.

provning

Ända bort ifrån Asien kommer Winnie NG och håller provning med taiwanesisk och japansk whisky. Japansk whisky behöver ingen presentation. Som dom gjort med mycket annat så startar dom som plagiat för att idag vara i mångt och mycket ledande när det gäller whisky tillverkning. Så ledande så att man säljer slut på sina lager? Taiwan har på senare år låtit tala om sej. Kavalan är väl det mest omtalade märket men det finns många fler trevliga destillerier. Winnie NG åker världen runt som ambassadör för dessa asiatiska whiskies.

Vi får hit provningsledare också från Skottland, Irland och Holland med många spännande provningar.

Rom-älskare får också sin beskärda del då vi håller ett antal rom – provningar. Rom har sitt ursprung i Västindien och brukar delas in i olika skolor – Spansk, Engelsk och Fransk.
Passa på att lära dej vad som skiljer dom åt !

Förra året hade vi över 1000 gäster på våra seminarier. Det brukar bli trångt, trångt så var ute i god tid.

Läs mer redan nu på SEMINARIER så du är beredd när biljetterna släpps på fredag!